W!LAB · Laboratori de Fabricació Can Xic

La creixent tendència de fer-se un mateix productes d’ús quotidià està a punt d’entrar en una nova era a Viladecans. Al costat de les múltiples manualitats, la tecnologia de producció digital en 3D del Fab Lab impulsat per l’Ajuntament revolucionarà les oportunitats i les idees.

El nou laboratori de fabricació de Viladecans és un espai d’innovació ciutadana, incovadora d’idees i projectes per fomentar l’aprenentatge tecnològic i la fabricació digital. Situat al centre de recursos de Can Xic ocupa una àrea de 40m². El Fab Lab impulsarà l’esperit innovador situant a la gent com a motor de canvi

Aquest espai de creació, aprenentatge i innovació social permetrà fer prototips i donar forma a productes que abans només podia fer una fàbrica i que ara tothom tindrà al seu abast. Així, s’aplicarà a escala local la transformació que s’està vivint en el món al segle XXI amb les impressores 3D. La joventut tindrà l’oportunitat de no ser només consumidor, sinó també de crear i produir lliurement i compartir el seu coneixement, adquirint també valors i habilitats demandades en el món laboral.

SERVEIS

Assessoria tecnològica

Tens un projecte ja sigui de caràcter personal o per estudis? Tens alguna de com realitzar-lo? Pots demanar hora amb el nostre el nostre assessor tecnològic per ajudar-te i t'ajudarem a fer el teu projecte realitat.

Workshops

Al W!Lab fem tota classe de Workshops com iniciació a la impressió 3D, tall i gravat làser o muntatge d'impressores 3D Rep Rap. Informa't dels nostres següents Workshops.

Servei d' Impressió 3D

Si tens un disseny 3D i vols imprimir-lo, al W!Lab disposem d'un servei d'Impresion 3D. Disposem d'una varietat de materials per a impresion 3 i així adaptar-nos a les teves necessitats. (Preu del servei per definir)

Suport a Emprenedors

Ets un emprenedor i estàs pensant en iniciar el teu projecte professional? Al W!Lab trobaràs suport i assessorament tecnològic per iniciar el teu projecte. Demana cita amb l'assessor tecnològic.

Servei de tall i gravat Làser

El W!Lab disposa d'un servei de de tall i gravat làser sobre diferents materials. Si tens un disseny o una idea pots consultar amb nosaltres per dur-la a terme. (Preu del servei per definir)

Cotutorització de TR

Si aquestes realitzant un treball de recerca d'àmbit tecnològic des del W!Lab et podem cotutoritzar. Et donarem suport en tot el que necessitis perquè treguis el màxim rendiment al teu treball de recerca.

Màquines del W!LAB

Impressora 3D BCN 3D+

Impressora 3D BCN3D Sigma '17

Impressora 3D Prusa I3 ION

Impressora de Resina Nobel 1.0A

Talladora làser Sunylaser 6040

Fresadora High-Z

Creality Ender 3 - PRO

Creality Ender 5 - PRO

Silhouette Cameo 4

Brodadora Brother M240D

PROJECTES

VÍDEOS RELACIONATS

Presentació del Wilab. Novembre de 2017
W!LAB, a disposició dels centres educatius
Visita del CFA Edelia Hernández.
Visita del grup de robòtica.
Construcció d'una impressora 3D.
Talladora làser

Contacte amb nosaltres

Responsable: Valentín Ojeda Alcántara

Mail del responsable: [email protected]

Telèfon del responsable: 936470055