Kit de seguiment solar Arduino

Descripció:

Aquest kit es basa en Arduino. Consta de 4 sensors de llum ambiental, 2 servos DOF, un panell solar, etc., amb l’objectiu de convertir l’energia de la llum en energia electrònica i carregar dispositius d’energia. Compta amb un mòdul de càrrega per a telèfons intel·ligents, un sensor de temperatura i humitat, un sensor de llum BH1750, un brunzidor, una pantalla LCD1602 i altres, enriquint el tutorial i fent més interessants els projectes.

Aquest kit conserva els ports IIC, UART, SPI i els connectors Lego, i amplia altres sensors i mòduls; si teniu experiència, també podeu modificar el codi o connectar-lo amb altres sensors o mòduls a través de les peces Lego reservades per realitzar els vostres propis experiments. El kit dinici KEYESTUDI és un dispositiu de programació de codi obert rendible. Només calen uns quants passos simples per instal·lar-lo i connectar-lo, molt fàcil i convenient. No només pot ajudar els nens a aprendre millor sobre programació, sinó també a obtenir coneixements sobre electrònica, maquinària, lògica de control i informàtica.

El kit electrònic de seguiment solar per arduino estat un projecte enmarcat dins del casal de noves tecnologies 2023.

Es crea amb la intenció de que els nens i nenes de secundària aprenguin a fer servir diferent maquinària i software per a la seva realització.

Comencen amb l’explicació de tots els sensors que componen el projecte, per a més endavant muntar tots els elements electrònics que posaran en funcionament el “girasol fotovoltaic”.

Quan ho tenen tot muntat, comença la part més creativa en la que hauran de fer la programació dels seus components.

girasol

Objectius:

L’objectiu principal del taller és aprendre a muntar el kit electrònic i aprendre com es programen els diferents sensors.

El que es farà en aquest taller serà muntar i programar el kit.

Lloc:

Centre de Recursos per a Joves de Can Xic.

Preu: per determinar

Inscripcions:

S’obriran properament

Enllaços:

Informació sobre el Girasol Fotovoltaic

Si ho vols intentar... aquí tens tota la informació.