Segona edició de la Jump2digital

Torna Jump2Digital! La 2a edició de l’esdeveniment referent a Barcelona, 100% especialitzat en el sector TIC, organitzat per Barcelona Digital Talent, el projecte liderat per Mobile World Capital Barcelona. Aquest esdeveniment està pensat per a ajudar-te a fer el salt al món professional o aconseguir el canvi que busques en el sector.

Vols trobar una nova oportunitat laboral i estar en l’òrbita de les companyies més capdavanteres de Barcelona? Cerques orientació sobre com iniciar o fer el següent pas en la teva carrera professional en el món digital? Vols fer networking i estar prop de les empreses més interessants del sector?

Si la resposta a alguna d’aquestes preguntes ha estat SÍ, Jump2Digital és el teu place2Be! Accedint al web de Jump2Digital ’22, podràs descobrir totes les novetats i activitats que en aquesta nova edició han preparat per a tu.

Ponències de la mà d’influencers i experts sèniors del sector digital com el famós youtuber i podcaster Jordi Wild, Nerea Luis, responsable de l’àrea d’intel·ligència artificial de SINGULAR, o creadors de contingut com Miriam González o “Hand Solo” inventor i speaker, que ens inspiraran i parlaran sobre el sector digital i les seves noves oportunitats.

La teva pròxima entrevista de treball per a una posició digital, gràcies al Hackathon i al Speed Dating que organitzem amb empreses que busquen nou talent per a les seves companyies.

Tallers d’iniciació al sector digital sobre programació, gaming, blockchain i les tecnologies més emergents: participa i aprèn a programar la teva primera línia de codi!. I una selecció d’experiències tecnològiques que connectaran amb el teu costat més divertit i curiós. Vols viure de prop això del metavers?

Si estàs interessat/da, inscriu-te avui mateix i no et perdis l’esdeveniment que pot canviar el teu futur laboral. Les places són limitades!