Makers Senior

Properes convocatòries:

Inici de la formació: octubre 2023

Horari: diferents horaris, classes d’1h 50 min

Fi de la formació: juny de 2024

Descripció:

El Maker Senior són uns tallers destinats a les persones grans que volen estar en contacte amb les noves tecnologies. En aquests tallers impulsem la seva iniciativa i la seva creativitat a l’hora de la realització de projectes de caràcter tecnològic.

robotica_senior_2jpg

Objectius:

  • Fer que les persones adultes no perdin el contacte amb les noves tecnologies
  • Impulsar la creativitat i la iniciativa de les persones grans
  • Donar a coneixer que les persones grans tenen capacitat d’innovació i són molt actives.

A qui s’adreça:

  • Ciutadans majors de 50 anys.

Programa:

El programa del curs/tallers ve determinat pels propis usuaris i usuàries, ja que són els que escolliran el tema a principi de curs.
En edicions anteriors han creat vànols, adorns per Sant Valentín o Nadal i un vu meter, que és un dispositiu indicador en equips d’àudio per mostrar el nivell del senyal en unitats de volum, també és anomenat indicador de volum.

Recursos

El makers de la Montserratinen preparen el Halloween

En aquest videotutorial podeu aprendre com es pot fabricar un vu meter desde zero, fent servir impressió 3D, programació i electrònica

Descàrrega Vu Meter

Des d'aquí podràs descarregar-te el programa del vu meter. Recorda que fer a que funcioni correctament ho hauràs de carregar al teu vu meter mitjançant el programa Arduino.

Descàrrega Arduino

Des d'aquí podràs descarregar-te el programa Arduino. Recorda que és imprescindible per poder pujar la programació al teu Vu Meter.

Descàrrega Peces Vu Meter

Des d'aquí podràs descarregar-te totes les peces per a imprimir-les en 3D

Descàrrega Tall Vu Meter

Des d'aquí podràs descarregar-te l'arxiu per tal de tallar les peces de metacrilat i poder construir el teu propi vu meter.