Tornen les classes de ciència a les escoles

Amb l’inici de curs han tornat les classes d’Apropa‘t a la ciència a les escoles de primària de la ciutat. Enguany ha finalitzat la prova pilot que es va engegar el curs 20-21 a l’Escola Montserratina i aquest any es fa el segon curs a les escoles Garrofer, Mediterrània i Miquel Martí i Pol.

L’Escola Montserratina entra en una segona fase en la qual la Fundació assessorarà els mestres de medi per tal que ells mateixos facin els experiments científics.

En les classes d’Apropa‘t a la ciència els nens i nenes s’introdueixen al coneixement científic a partir d’experiments amb recursos que es poden trobar a casa i serveixen per introduir conceptes científics que després treballaran a l’aula.

L’experiència ha tingut molt d’èxit i es preveu que aviat es pugui fer a més escoles de Viladecans.