Els ‘sènior maker’ de la Fundació fabriquen un filtre per la talladora làser

El grup de sènior makers de la Montserratina estan fabricant un filtre de partícules per a la talladora làser que instal·laran al centre.

La talladora làser necessita un aparell de filtratge per tal d’evitar les partícules nocives i les olors provocades a l’hora de tallar diferents materials. Per tal d’evitar-los és necessari un aparell de filtratge, per això el grup de sènior makers s’ha documentat i està treballant en la construcció d’una instal·lació per tal de filtrar l’aire que desprèn la màquina abans de la seva instal·lació definitiva al casal de la Montserratina.

Al casal de la Montserratina hi ha diferents grups de makers, es tracta d’usuaris que ja tenen coneixements informàtics i que s’ajunten al casal per treballar per projectes. En aquest cas es tracta del grup de sèniors que acull persones de diferents àmbits i professions que posen en comú els seus coneixements per tal de solucionar els reptes que se’ls plantegen.

Després de l’aparell de filtratge per la talladora làser ja estan treballant en altres projectes com ara la construcció i el vol de drons.