Finalitza ‘Apropa’t a la ciència’

‘Apropa’t a la ciència’, una prova pilot per portar la ciència d’una forma divertida a les classes de primària ha finalitzat aquesta setmana.

La Fundació i el Departament d’Educació de l’ajuntament de Viladecans han posat en marxa aquesta iniciativa amb una prova pilot a l’escola Montserratina en la que han participat 9 classes de cicle mitjà i superior (3A, 3B4tA4tB5èA5èB5èC6èA i 6B), un total d’uns 275 nens/nenes.

A partir d’experiments els nens i nenes s’han endinsat en el món de la ciència i han après conceptes com ara la flotabilitat, la pressió hidroestàtica, els remolins, tècniques de separació, germinació, nanotecnologia i fluids no newtonians.

Després de l’èxit de la prova pilot, el pròxim curs es repetirà l’experiència a quatre escoles més de la ciutat.