Casal d'estiu 2023

Grup de 9 a 12 anys

Vanessa Oncala Quero

Directora de temps de lleure

Valentín Ojeda Alcántara

Monitor

Grup de 12 a 16 anys

María Luisa García Castellano

Monitora

Carles Abarca Olivé

Monitor

Descripció:

L’any 2024 el casal ha girat al voltant d’un projecte tecnològic central que per als més petits ha estat la fabricació d’un altaveu Bluetooth i, per als més grans, un projecte relacionat amb energies renovables.

El casal s’ha realitzat a les instal·lacions del Centre de recursos per a joves ‘Can Xic’ del 26 de juny al 21 de juliol en horari de 9:30 a 14:00 hores.

S’han ofert 20 places pel grup de petits, nens i nenes de 9 a 12 anys, i 20 places pel grup de joves, nens i nenes de 12 a 16 anys.

A part d’aquests dos projectes centrals, els nens i nenes han treballat durant les quatre setmanes del casal en activitats relacionades amb el disseny 3D, programació, tall làser i soldadura, a part d’altres activitats més lúdiques com ara gimcanes o visionat de pel·lícules. Durant el casal s’han fet quatre sortides lúdiques per a tots dos grups.

El preu TOTAL del casal ha estat de 450€ (inclou material, sortides i samarreta)

Projecte del grup dels petits

El projecte és un altaveu bluetooth. Es connectarà al nostre mòbil i podrem escoltar, amb molt bona resolució, tot alló que vulguem.

També es podrà connectar al nostre ordinador.

altavoz

Projecte del grup dels grans

El projecte és un girasol fotovoltaic, que construirem i programarem. Buscarà on està la màxima intensitat de llum i orientarà la placa fotovoltaica cap a ella per obtenir la màxima producció d’energia. Està basat en arduino.

image

Sortides:

Sortides:

Vídeos del casal:

El casal d'estiu ja està en marxa

Tercera setmana del casal

El casal d'estiu tanca les seves portes

Blog de seguiment:

blogger