Últimes places pel casal d’estiu

Aquesta setmana es tanca la inscripció al casal d’estiu de noves tecnologies de la Fundació Ciutat de Viladecans que es farà del 27 de juny al 22 de juliol en horari de 9:30 a 14 h per a nens i nenes de 9 a 16 anys.

El casal es farà al Centre de Recursos per a Joves Can Xic i l’eix conductor del casal serà la fabricació d’una consola de videojocs. Els nens i nenes aprendran a fer servir la talladora làser, la impressora 3D i faran tallers de programació.

D’altra banda, faran experiments de ciència, una sortida a un scape room i excursions a la muntanya, a la platja i a la piscina.

El preu del casal és de 425 € amb el material pels diferents projectes i una samarreta. L’import es pot fraccionar en dos pagaments, un al mes de juny i l’altre al mes de juliol.

Si esteu interessats podeu escriure un correu electrònic a [email protected] o fer la inscripció aquí