En marxa el Casal d’Estiu de la Fundació

La Fundació Ciutat de Viladecans, conjuntament amb la Xarxa d’innovació educativa de l’ajuntament de Viladecans, organitza el Casal d’estiu de noves tecnologies 2020.

Aquest any el casal durarà tot un mes i farem dos projectes. D’una banda fabricarem un vúmetre, un dispositiu indicador en equips d’àudio per mostrar el nivell de senyal en unitats de volum. El dissenyarem i fabricarem amb impressió 3D i amb llums LED de colors.

D’altra banda, construirem i personalitzarem una Game Hat, una consola de videojocs amb una Raspberry Pi per redescobrir els jocs retro.

A part d’aquests dos projectes que ocuparan bona part del casal també farem moltes altres activitats tecnològiques i tenim programades diferents sortides lúdiques.

El casal està destinat a nens i nenes nascuts abans de l’any 2009. El casal començarà el dia 29 de juny i s’allargarà fins al 24 de juliol al centre de recursos per a joves de Can Xic, en horari de 9.30 a 14 hores.

El preu del casal és de 425 € (amb tot el material i sortides incloses). Per formalitzar la matrícula, cal que ompliu el següent formulari fent clic aquí. Un cop rebut el formulari ens posarem en contacte amb vosaltres. Les places són limitades!