La Fundació Ciutat de Viladecans busca una persona per a treballar al projecte OnBoard

Aquest projecte europeu està liderat per Viladecans i consisteix en la transferència de la Xarxa d’Innovació Educativa (XIE) a cinc ciutats europees.

OnBoard té un programa de treball de dos anys, de desembre de 2018 a desembre de 2020 i les funcions del lloc de treball oferit són les de suport a l’equip de l’ajuntament de Viladecans encarregat de la gestió general del projecte per tal de garantir que es realitzen totes les activitats i els productes previstos en els terminis establerts. Així la persona escollida haurà de coordinar a les altres ciutats a l’hora de preparar els informes financers i d’activitats dels diferents participants a OnBoard.

Per a optar a aquest lloc de treball cal tenir estudis universitaris, preferiblement en polítiques, economia o administració d’empreses. Un nivell català i castellà C2 i d’anglès C1. i un nivell alt de coneixement del full de càlcul Excel i del programa de gestió de textos Word. També es requereix disponibilitat per viatjar esporàdicament a alguna de les ciutats participants.

La contractació és a temps parcial amb jornada de dilluns a divendres de 9 a 15 h durant 19 mesos i el sou que s’ofereix és de 23.760 € bruts anuals.

Si voleu formar part de l’equip del projecte OnBoard, només cal que ens envieu el vostre currículum vitae a [email protected].

Podeu consultar l’oferta de treball aquí