Connectant l’agricultura: Taller de reg automàtic

 

Vols tenir un hort urbà a casa amb reg automatitzat? Vine als tallers que organitzem a la biblioteca. El pròxim 30 de març, sessió inicial on aprendrem una mica sobre la història de l’activitat agrícola a Viladecans i visitarem en bicicleta una explotació agrícola del Parc Agrari del Llobregat. De 10 a 14 h a la Biblioteca de Viladecans. Activitat gratuïta. (Hi haurà un servei alternatiu de bicicletes)

Durant el mes d’abril es faran diversos tallers per a crear el nostre propi sistema de reg automàtic per a una planta. Aprendrem a instal·lar un sistema de reg automàtic amb sensors d’humitat.

Durada del taller 6 h. Possibilitat de diferents dies i horaris a escollir.
Preu 20 € (inclou tots els materials) A la sessió del dia 30 de març us donarem tota la informació.

Activitat dirigida a famílies amb nens i nenes de 9 a 12 anys. LES PLACES SERAN LIMITADES.

INSCRIPCIONS: Per telèfon a: Biblioteca de Viladecans 936374090 o bé a Fundació Ciutat de Viladecans 936470055 O també per correu electrònic a: [email protected] o bé a [email protected] o al web: www.viladecans.cat