Cursos XPLAI 2022-23

Fins al 23 de setembre està obert el període de preinscripció als cursos de noves tecnologies i extraescolars per a alumnes de primària i secundària. La inscripció es podrà fer telefònicament a 936470055 o omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç

Les persones que no puguin inscriure’s per aquestes vies, ho podran fer presencialment a la seu de la Fundació L’horari serà de 9 a 14 h. i de 16 a 17 h, excepte divendres que només serà pel matí. No es tindrà en compte l’ordre de matriculació a l’hora d’adjudicar les places. A partir del 26 de setembre es confirmarà la plaça de manera telefònica.

Com cada any s’ofereixen cursos d’ informàtica de nivell 0, 1, 2 i 3, cursos per aprendre a aprofitar l’smartphone, cursos de fabricació digital, programació C++, Unity, extraescolars de robòtica educativa per a alumnes de primària i secundària i formació online per a l’acreditació ACTIC de nivell bàsic i mitjà. Com a novetat d’enguany es farà un curs de programació amb Python des de nivell inicial.

Els cursos seran de matí i tarda, en grups reduïts i es faran al Casal del barri de la Montserratina, a l’Ateneu d’Entitats Pablo Picasso, al Casal d’Alba-rosa i a Can Xic. Tindran una durada de deu sessions, un dia a la setmana i començaran la setmana del tres d’octubre